Varmepumpe

Brug for et tilbud?

Vores service

Få et uforpligtende tilbud
  Ring på

  44 10 17 18
  Vi tilbyder
  Varmepumper i Jylland og på fyn
  Varmepumper i Vejle

  Fagfolk til opsætning af forskellige typer varmepumper i Jylland og på fyn

  Varmepumper er grøn energi, da de bruger enten jordens eller luftens energi og omdanner dette til varme. Varmen “sendes” videre til dit hus, f.eks. via varm luft som blæses direkte ind til gulvvarme, varmt vand osv. Varmepumpen bruger energikilder, som aldrig slipper op og er gode for miljøet – derfor snakker vi grøn energi.

  En varmepumpe er samtidig en god økonomisk investering, da du hurtigt har indtjent din penge igen. Det er set i forhold til, hvad du sparer i forhold til din tidligere varmekilde såsom naturgas, oliefyr, fjernvarme mfl. En varmepumpe er faktisk så effektiv, at du indenfor 6-10 år har tilbagebetalt den i form af besparelser.

  Udover at du får el til reducerede priser ved installation af en varmepumpe, så kan du også få håndværkerfradrag for installationen og energitilskud fra energiselskaberne. Vi vejleder dig gerne i, hvordan du udnytter dette.

  Vi tilbyder varmepumper i Jylland og på Fyn

  Varmepumpetyper

  Der findes tre forskellige varmepumpetyper: Luft/luft-varmepumpe, luft/vand-varmepumpe og jordvarmepumpe. Fælles for alle tre varianter er, at du sparer penge på din energiregning.

  Hos BC Energiservice arbejder vi hovedsageligt med mærkerne Bosch, Vaillant og MetroTherm, men vi servicerer alle typer og varianter af varmepumper, så du får den, der passer bedst til din bolig.

  Kilde: Bosch Climate Partner

   

  Varmepumper: Hvilken varmepumpe skal du vælge?

  Det er vigtigt altid at vælge en varmepumpe, som er godkendt efter Ecodesign. På denne måde sikrer du dig, at den også er testet. Hos BC Energiservice bruger vi kun varmepumper, der er godkendt efter Ecodesign.

  Inden du anskaffer dig en varmepumpe, er der nogle ting, du bør tage med i dine overvejelser i forhold til, hvilken type du skal vælge, bl.a.:

  • Hvor mange rum skal varmepumpen opvarme? (Antal m2)
  • Hvordan opvarmes huset – via radiator eller gulvvarme?
  • Hvor lang tid bruger du i badet? (Hvor meget varmt vand bruger du)
  • Hvor skal varmepumpen placeres?
  • Ønsker du et bestemt design, hvis varmepumpen kan ses?
  • Kan udedelen stå tæt på huset uden at være til gene for dig?
  • Vil du kunne betjene din varmepumpe via din smartphone?

  For at sikre den bedste løsning tager vores installatør en snak med dig. Han vil hjælpe dig med spørgsmål, den optimale placering af varmepumpen og udregne din årlige/månedlige energibesparelse til dig. Vi rådgiver dig bedst muligt, så din varmepumpe passer præcis til dig og dit projekt.

  Luft/luft-varmepumper

  En luft/luft-varmepumpe er en god løsning til opvarmning af et mindre rum, en garage, et sommerhus eller som supplerende opvarmning af et større rum.

  En luft/luft-varmepumpe er god som varmekilde, men den kan ikke bruges til opvarmning af vand.

  Varmepumpen består af en udedel, som sættes op ad huset eller meget tæt på, samt en indedel som monteres på indervæggen. Den udvendige del omdanner luften til energi, så den indvendige del kan opvarme rummet ved at blæse varm luft.

  Inden selve installationen vil vi tage en snak med dig om, hvor de forskellige ting skal sidde, ude som inde. Da du også kan bruge varmepumpen til at køle, f.eks. i sommerperioden, så er dette selvfølgelig også væsentligt at tage med i beslutningen.

  En luft/luft-varmepumpe giver en stor energibesparelse og er forholdsvis billig at få installeret.

  Luft/vand-varmepumper

  En luft/vand-varmepumpe kan overtage varmefunktionen i dit hus. Det vil sige, at du kan erstatte dit gamle olie- eller gasfyr og få en billigere varmekilde. En luft/vand-varmepumpe kan både varme dit hus og give dig varmt vand. Det kræver blot, at du har vandbårne radiatorer eller gulvvarme.

  En luft/vand-varmepumpen består, ligesom en luft/luft-varmepumpe, af en ude- og indedel.

  Udedelen omdanner luften til varme selv ved frostgrader ned til -20 grader. Varmen sendes til indedelen, som så fordeler varmen i radiator- eller gulvvarmesystemet og til opvarmning af det varme vand.

  Luft/vand-varmepumpen er meget effektiv og giver en stor besparelse på ca. 60-70 %. En varmepumpe er en større investering, men er som regel tilbagebetalt på 6-8 år.

  Jordvarmepumper

  En jordvarmepumpe er den varmepumpe, som er mest effektiv til at opvarme din bolig og dit vand. Den ligger i den prismæssige høje ende, men det er til gengæld også denne varmepumpeinvestering, der giver dig den største besparelse.

  Jordvarmepumpen er meget effektiv, fordi den omdanner jordens varme til den varme, du kan bruge i dit hus. Jordvarmen tages fra ca. 1 meters dybde, hvor temperaturen altid ligger mellem 5-10 grader, også selvom det er koldere udendørs. Jordvarmepumpen er stort set lydløs og ikke til gene.

  Når varmepumpen er installeret, kommer hele din opvarmning fra jorden – derfor også brug for lidt plads. Til jordvarmepumpen kræves der ca. 300 m2 have/grund uden bygninger for at kunne opvarme et gennemsnitligt hus.

  Vores installatør tager en snak med dig om, hvor det er bedst at placere jordslangerne i din have. Når det praktiske er på plads, kobles jordvarmepumpen sammen med eksisterende radiatorer eller gulvvarme.

  En jordvarmepumpe vil på trods af en større investering give dig en besparelse på 70-80 % i forhold til f.eks. olie- og gasfyr.

  Se vores anbefalinger her

  Professionel installation af varmepumper i Jylland og på Fyn

  Få rabat på din serviceaftale på din varmepumpe

  Brug for et tilbud?

  Få et uforpligtende tilbud
   Ring på

   44 10 17 18