Service af varmepumper

Brug for et tilbud?

Vores service

Få et uforpligtende tilbud
  Ring på

  44 10 17 18
  Vi tilbyder
  Service af varmepumper

  BC Energiservice yder også service på din varmepumpe, Servicen er ikke kun en anbefaling til dig, det er også en betingelse for at kunne gøre brug af din garanti. Vi anbefaler et årligt eftersyn/service af din varmepumpe.

  Ved et eftersyn/service gennemgår vores serviceteknikker din varmepumpe fra inderst til yderst. Han tjekker og kontrollerer om alt fungerer som det skal, for at din varmepumpe altid fungerer helt optimalt.

  Skulle det være nødvendigt med nogle reparationer eller udskiftning af reservedele, så klarer vores dygtige serviceteknikker også det, mens han er på stedet.

  Et eftersyn/service indeholder følgende:

  • Visuel Kontrol af Rørsystemer
  • Kontrol af snavs filtre i centralvarmekreds
  • Kontrol af filtre i Brinekreds
  • Kontrol af ekspansionsbeholder og sikkerhedsventil
  • Kontrol af cirkulationspumper
  • Kontrol af følere og transmittere
  • Kontrol af Kølekreds
  • Afprøvning af pressostater
  • Kontrol for lækage/ Tætheds kontrol
  • Indregulering af Termoventil
  • Kontrol for vibrationer
  • Kontrol af kompressor
  • Rengøring af anlæg
  • Kontrol af Stik og forbindelser

  Hos BC Energiservice kan du tegne en god serviceaftale, så husker vi dig på den årlige service. Du sikrer dig der ved, at kunne gøre brug af din garanti, samt forlængelse af levetiden på din varmepumpe.

  • Vil du høre mere om vores serviceaftale, så kontakt os endelig:

  Overvågning af dit varmeanlæg med Bosch HomeCom Pro serviceabonnement

  Som Bosch Climate Partner har vi mulighed for at tilbyde dig, at vi overvåger dit varmeanlæg, så vi i fællesskab sikrer, at det er så effektivt som muligt.

  Ved at koble din varmepumpe til et netværk, kan vi nemlig få adgang til styringen og se status og eventuelle fejl som straks meldes til os. Adgangen til din varmepumpe giver os derudover bedre mulighed for at vejlede dig telefonisk, da vi kan gå tilbage i dataene og se, hvad der reelt er sket i varmepumpen, da fejlen er opstået.

  Kan fejlen ikke udbedres over telefonen kan målingerne om temperaturer, tryk, flow osv. indikere for vores serviceteknikere, hvilke relevante reservedele vi skal medbringe, når vi ankommer hos dig. Dermed får vi hurtigst mulig udbedret en fejl så du får komforten tilbage med mindst mulig varmeudgift.

  Tag fat i os og hør om dine muligheder for overvågning af dit anlæg

  Få rabat på din serviceaftale på din varmepumpe

  Hos BC Energiservice tilbyder vi også at servicere din varmepumpe. Det gælder både, hvis det er en, vi har installeret og monteret for dig, eller hvis du allerede har en varmepumpe. Vi har serviceaftaler i hele Jylland og på Fyn.

  Få en rabatordning
  Hos BC Energiservice tilbyder vi en rabatordning til dig, der ønsker en serviceaftale på din varmepumpe – og andre fra din vej.

  Ved BC Energiservice arbejder vi nemlig på at effektivisere vores hverdag og minimere vores kørsel. Derfor søger vi at koordinere servicebesøgene efter geografi, hvis serviceintervallerne tillader det. Ved at vi effektiviserer vores kørsel, reducerer vi vores omkostninger, hvilket vi gerne vil dele med dig.

  Vi yder nemlig vejrabat, som betyder, at hvis vi kan servicere flere anlæg samme dag på samme vej, så opnås der rabat på det årlige serviceabonnement. Prik derfor til din nabo og se, om I kan koordinere serviceeftersynet og dermed opnå en besparelse.

  Kontakt os gerne hos BC Energiservice og hør, om der er nogle muligheder for dig, hvis du ikke er klar over, om naboerne har en varmepumpe, men stadig vil spare lidt på miljøet ved at hjælpe os med at sænke brændstofforbruget. På den måde kan vi sammen hjælpe hinanden og gøre en fælles klimaindsats.

  Har du andre spørgsmål til din serviceaftale, er du altid velkommen til at kontakte os.

  Professionel installation af varmepumper i Jylland og på Fyn

  Få rabat på din serviceaftale på din varmepumpe

  Brug for et tilbud?

  Få et uforpligtende tilbud
   Ring på

   44 10 17 18