Certifikater

Brug for et tilbud?

Om os

Få et uforpligtende tilbud
  Ring på

  44 10 17 18

  Om BC Energiservice ApS
  Certificeringer

  Hos BC Energiservice er vi stolte af vores certificeringer. Vi ved, at vi leverer høj kvalitet og service til vores kunder, og vores certificeringer er et bevis på det. Vi arbejder også inden for et fagområde, hvor der er gælder særlige regler og krav for varmepumper og opvarmningsløsninger, og her er vores certificeringer din garanti for vores viden og arbejdsproces.

  ISO 9001-certificering
  BC Energiservice er ISO 9001-certificeret, hvilket betyder, at vi leverer en kontinuerlig øget kvalitet til vores kunder. Det betyder også, at vi opfylder alle myndighedskrav og lovmæssige krav. ISO er en international standard, der er kendt i hele verden. ISO står for International Organization for Standardization.

  ISO 9001 er en af det mest brugte ISO-certificeringer, og det garanterer dig høj kvalitet og den bedste service. Du kan læse meget mere om ISO 9001 her:

  Ledelsessystem-certifikat
  BC Energiservice opfylder kravene i ledelsessystemstandarden for kvalitet. ISO 9001:2015

  Du kan læse meget mere om certificering her:

  Certificeret i ISO 14001 – Miljøledelse

  BC Energiservice er ISO 14001-certificeret, hvilket betyder, at vi udfører vores opgaver under hensyntagen til den samlede miljøpåvirkning. Eksempler herpå er, at vi anvender materialer, som har mindre CO2-belastning end alternativerne, vi planlægger vores kørsel bedst muligt og tilbyder altid kunderne den løsning, som reducerer deres energiforbrug mest muligt ud fra de muligheder der er ved den enkelte.

  Implementering af ISO 14001 indebærer, at vi har etableret en miljøpolitik og fastsatte mål for at reducere vores påvirkning på miljøet. Desuden har vi etableret en miljøstyringsproces, der omfatter træning og uddannelse af medarbejdere, overvågning af miljøpræstationer og en regelmæssig revision af deres miljøstyringssystem.

  Kort sagt sikrer vores certificering, at du får en samarbejdspartner, som har kvalitet og miljø på dagsordenen, hvilket sikrer dig et ordentligt og ansvarligt forløb fra første start til slut.

   

   

   

   

   

   

   

   

  KMO-certificering
  BC Energiservice er KMO-certificeret, hvilket betyder, at vi sikrer korrekt håndtering af kølemidler. Dette gælder både ved opsætning og afskaffelse. KMO betyder også, at autorisationsprocessen er foregået korrekt.

  KMO står for Kølebranchens Miljøordning. Du kan læse meget mere om KMO her:

  VE-installatør
  BC Energiservice er certificeret VE-installatør. Det betyder, at vi er særligt uddannede til at montere vedvarende energianlæg (VE) – herunder de forskellige typer af varmepumper, som vedrører jordvarme, luft/vand-varmepumper og luft/luft-varmepumper.

  VE-installatørordningen sikrer, at BC Energiservice har dokumenterede kompetencer til at installere VE-anlæg korrekt, så du får den bedste VE-installation. Udover at VE-ordningen sikrer dig en god installation, så er det også et krav for at få tilskud til sin varmepumpe, at arbejdet udføres af en VE-installatør. Derfor opnår du således det mest optimale projekt set ud fra et energimæssigt og økonomisk perspektiv.

  Arbejde af højeste kvalitet og standard
  Hos BC Energiservice går vi højt op i, at vores arbejde er af allerhøjeste kvalitet og udføres med den bedst mulige service. Det gælder både mht. varmepumpeinstallation, varmepumpeservice, montering af køl og service af køleanlæg- og rum og alt andet arbejde, vi ellers udfører. Derfor har vi også yderst kompetente serviceteknikkere med mange års erfaring, som udfører arbejdet. Vores certifikater og certificeringer er derfor essentielle for os, da de lige netop bekræfter dette.

  Det er også vigtigt for os at arbejde med den højeste standard, kvalitet og allerbedste service hver gang, så vores kunder ved, at de hos BC Energiservice får den bedste hjælp og ekspertise hver eneste gang.

  Fagfolk til opsætning af forskellige typer varmepumper i Jylland og på Fyn.

  Erfaren teknikker til service og reparation af oliefyr på Fyn og i Jylland.

  Teknisk montering og servicering af køleanlæg og kølerum i Jylland og på Fyn.

  Brug for et tilbud?

  Få et uforpligtende tilbud
   Ring på

   44 10 17 18