Hvem møder du

Brug for et tilbud?

Om os

Få et uforpligtende tilbud
  Ring på

  44 10 17 18

  Om BC Energiservice ApS
  Hvem møder du

  Maskinmester Steffan har ansvaret for salg og rådgivning. Steffan har 8 års erfaring som energirådgiver og har dermed en solid baggrund for at tilbyde kunderne de mest optimale løsninger. Han er vores formidlingsmand, der svarer på spørgsmål, så det er tydeligt for dig, uanset hvilket teknisk niveau du ønsker at få budskabet formidlet på.

  Jesper har ansvaret for service og reparationer af oliefyr, men fungerer også som projektkoordinator for nye projekter. Derfor kan du få besøg af Jesper, hvis oliefyret skal ses efter i sømmene. Du vil også blive kontaktet af Jesper, når montagen for din nye varmepumpe skal koordineres og udføres.

  Kim er daglig leder for service og reparationer af varmepumper og køleanlæg. Kim har stor erfaring og en meget bred viden, og han har i 8 år arbejdet både med varmepumper og køl, herunder både kølerum og køleanlæg. Derfor vil det hovedsageligt være ham, du møder, hvis din varmepumpe eller dit køleanlæg skal serviceres eller repareres.

  Carsten er VVS-montør og blev udlært i 1998. Carsten arbejder hver dag med nye installationer af varmepumper samt udskiftning af defekte varmepumper. Carstens erfaring gør, at vi altid udfører montagen i henhold til gældende lovgivning og producentens krav. Dét sikrer, at varmepumpen vil være så effektiv som muligt.

  Steen er udlært elektriker og har flere års erfaring med montage af varmepumper. Steens viden er vigtig, for med den sikrer vi os, at styringen og reguleringen af varmepumperne er opsat korrekt, og at et eventuelt samspil med andre komponenter opnås bedst mulig. Steen arbejder derfor både med nye installationer, men også service og mindre reparationer af varmepumper.

  Nicolaj er VVS-montør og er daglig leder i VVS-afdelingen. Nicolaj vil du derfor være i kontakt med fra første henvendelse til BC VVS gennem tilbudsfasen til endelig montage og overlevering af det færdige arbejde. Nicolaj blev udlært i 2013 og er et lokalt kendt ansigt, da han tidligere har været ansat i virksomheder i Sdr. Omme og Grindsted.

  Louise er vores bogholder, og hun sikrer, at der er ”orden i penalhuset”. Louise vil du derfor være i kontakt med vedrørende betaling af regninger og eventuelle spørgsmål forbundet hermed. Udover at have styr på bogholderiet booker Louise også serviceaftaler på diverse anlæg. Du vil derfor også blive ringet op af hende, hvis det snart er tid til at få service på anlægget, og servicebesøget skal koordineres.

  Fagfolk til opsætning af forskellige typer varmepumper i Jylland og på Fyn.

  Erfaren teknikker til service og reparation af oliefyr på Fyn og i Jylland.

  Teknisk montering og servicering af køleanlæg og kølerum i Jylland og på Fyn.

  Brug for et tilbud?

  Få et uforpligtende tilbud
   Ring på

   44 10 17 18