Om os

Brug for et tilbud?

Om os

Få et uforpligtende tilbud
  Ring på

  44 10 17 18

  Om
  BC Energiservice ApS

  En fælles løsning til varmepumper og køleanlæg: BC Energiservice

  BC Energiservice er etableret af Bjørn Jespersen og Cuno Holmgaard, der har drevet hhv. Jysk Teknik og Cuno Holmgaard VVS, hvor de startede deres samarbejde og har deres erfaring med installation af varmepumper hos kunderne.

  I erkendelse af at branchen for varmepumper er i rivende udvikling både i forhold til …

  • nye produkter
  • krav til montering
  • lovgivningsændringer
  • og ændringer i tilskudsmulighederne til projekterne

  … indså Bjørn og Cuno, at det var nødvendigt med en ny fælles virksomhed med 100 % fokus på området, hvilket startede tankerne om BC Energiservice.

  I 2022 udvidede BC Energiservice ejerkredsen med hhv. Steffan Lohff og Jesper Kristensen. Steffan var allerede ansat som sælger i virksomheden, mens Jesper blev optaget i ejerkredsen ved opkøbet af virksomheden JK Varmeteknik, som Jesper ejede. JK Varmeteknik var en virksomhed med fokus på service og reparationer af oliefyr, hvor flere kunder var overtaget fra AH Oliefyrsservice, som solgte sine serviceaktiviteter til Jesper tilbage i 2020.

  Visionen for BC Energiservice har hele tiden været at blive Jyllands førende virksomhed inden for salg og service af varmepumper samt køleanlæg. Det arbejder vi fortsat benhårdt på ved at møde kunderne i øjenhøjde med god dialog og rådgivning på kundebesøget, gennemarbejdede tilbud og færdige installationer, som lever op til gældende krav.

  Når anlægget først er i drift, vil vi fastholde den gode kvalitet ved at udføre service på diverse anlæg, så vi sikrer dig mod nedbrud og unødigt energispild ved ineffektive anlæg.

  Sidste skud på stammen i virksomheden er udvidelsen med et nyt forretningsben med en traditionel VVS-afdeling. Afdelingen blev startet op i oktober 2020 med et dagligt fokus på diverse VVS-opgaver ved både private, men også virksomheder og offentlige institutioner.

  Fagfolk til opsætning af forskellige typer varmepumper i Jylland og på Fyn.

  Erfaren teknikker til service og reparation af oliefyr på Fyn og i Jylland.

  Teknisk montering og servicering af køleanlæg og kølerum i Jylland og på Fyn.

  Brug for et tilbud?

  Få et uforpligtende tilbud
   Ring på

   44 10 17 18