Forventninger til os

Brug for et tilbud?

Om os

Få et uforpligtende tilbud
  Ring på

  44 10 17 18

  Om BC Energiservice ApS
  Forventninger til os

  Forventninger til BC Energiservice

  Forventninger og overvejelser er der mange af, når din nuværende varmeløsning skal skiftes. Overvejer du en god økonomisk løsning som en varmepumpe, så kontakt BC Energiservice. Vi gennemsigtiggør omkostningerne ved en varmepumpe, så du ved, hvad det koster.

  Vi starter med en samtale eller en mail, hvor du får mulighed for at fortælle lidt om dit projekt. Under samtalen aftales et tidspunkt til et kundemøde, som passer dig i forhold til et besøg.

  Kundebesøg, når det passer dig

  Når vi besøger dig, vil vi gennemgå din bolig og din nuværende varmeløsning. På denne måde sikrer vi os, at vores løsningsforslag passer til dig og din bolig/ejendom. Det betyder også, at vi i fællesskab fastlægger en hensigtsmæssig placering for din varmepumpe og en eventuel udedel. Under besøget har du også mulighed for at stille spørgsmål til produktet og løsningerne, som vi foreslår til din bolig. Vi går ikke videre med noget, før du føler dig tilstrækkeligt oplyst.

  På kundemødet vil vi også gennemlig dine muligheder for at opnå tilskud til projektet. Ønsker du, at BC Energiservice skal søge om tilskud for dig, gør vi gerne det. Detaljerne og udfyldelsen af de nødvendige papirer tager vi på mødet.

  Projektforslag til dig – mere end bare et tilbud

  Når forudsætningerne for din bolig og den nye varmeløsning er fastlagt, udarbejder vi et projektforslag til dig.

  Ved BC Energiservice ved vi, at en investering af den størrelsesorden kræver mere end bare en pris. Derfor kan du forvente, at vores forslag altid indeholder oplysninger om årlig økonomisk besparelse, tilskudsstørrelsen, samlet investering og tilbagebetalingstid for netop dit projekt.

  Tilbuddet opdeles altid i hhv. VVS- og eltilslutning af varmepumpen. Det giver dig det bedste overblik og størst mulig gennemsigtighed. Vi anbefaler Jysk Teknik til eldelen, da de er eksperter i varmepumper.

  Du vil også blive vejledt i om de miljømæssige konsekvenser, dit projekt har, samt retningen, størrelsen og eventuel støj fra varmepumpens udedel. Det er nemlig vigtigt for os, at du træffer din beslutning på et oplyst grundlag.

   

  Forløbet efter accept at projektforslaget

  Når BC Energiservice modtager din accept af tilbuddet, koordinerer vi i samarbejde med dig et tidspunkt for konverteringen til den nye varmeløsning.

  Hvis du ønsker at benytte dig af tilbuddet på både VVS og eltilslutning af varmepumpen, koordinerer vi med elektrikeren. På den måde er du sikker på, at montagen afsluttes på én dag. Det er dermed også din garanti for, at varmepumpen opstartes samme dag, som vi frakobler dit gamle anlæg.

  Monteringen af varmepumpen

  På dagen, hvor vi monterer varmepumpen, rykker vores ”hold” af erfarne montører ind i din bolig.

  Vores montørerne frakobler din nuværende varmeløsning og fjerner den del af installationen, som ikke skal genbruges. Derefter påbegynder vi opbygningen af den nye installation ved først at få placeret hovedkomponenterne. Herefter kan rør- og kabelforbindelser etableres.

  Når varmepumpen er monteret, starter vi den op, og du får en instruktion i brugen af dit nye varmeanlæg.

  Vi afslutter dagen med at rydde op efter os og tager affaldet fra installationen med os. Ved forudgående aftale tager vi også gerne det gamle varmeanlæg med, så du ikke selv skal stå for bortskaffe det.

  Du kan læse mere om varmepumper her:

   

   

   

   

   

  Fagfolk til opsætning af forskellige typer varmepumper i Jylland og på Fyn.

  Erfaren teknikker til service og reparation af oliefyr på Fyn og i Jylland.

  Teknisk montering og servicering af køleanlæg og kølerum i Jylland og på Fyn.

  Brug for et tilbud?

  Få et uforpligtende tilbud
   Ring på

   44 10 17 18