Energibesparelser

Brug for et tilbud?

Om os

Få et uforpligtende tilbud
  Ring på

  44 10 17 18

  Om BC Energiservice ApS
  Energibesparelser

  Gode råd, tips og tricks

  Hos BC Energiservice vil vi mere end bare at sælge varmepumper og energiløsninger.

  Derfor har vi lavet et koncept, hvor vi med jævne mellemrum vil komme med råd og tips til energibesparelser. Vores tips og råd vil både omhandle energimæssig adfærd, udskiftning af komponenter samt lovgivning- og afgiftsregler.

  Du vil kunne finde nogle af guldkornene her på siden, ellers kan du følge med på vores Facebookside. Find siden her:

  Opnå energibesparelser ved energitjek af din bolig

  Når det er koldt, og der er sne, kan du udnytte vejret til et energitjek. På denne måde kan du se, hvad der skal til få at opnå energibesparelser i din bolig.

  Dette kan du bl.a. gøre på følgende måde:

  • Gå ud på gaden og kig på dit tag. Er der områder uden sne, og er der mere sne på naboens hus? Så kunne det tyde på, at der ikke er (nok) isolering i det enkelte område af taget.
  • Kig efter større istapper fra tagrenderne. Er der nogle, så tyder det på, at sneen er smeltet og er frosset til igen. Dette er også tegn på varmetab fra boligens tagkonstruktion.
  • Tænd et stearinlys i vindueskarmene og se, om det blafrer. Tjek derefter om din håndryg bliver kold, hvis du vender den mod glasset. Sker dette, så tjek, om vinduerne er tætte. Det gør du ved at åbne vinduet, lægge et stykke papir i og lukke det igen. Se, om du kan trække papiret frit uden at åbne vinduet. Hvis der ikke er stor modstand, er vinduet formentlig utæt.

  Brændeovn

  Vidste du, at de fleste kan reducere energispildet fra deres brændeovn?

  På Facebook har vi en lille film med gode fif til mindre energispild ved brug af brændeovn. Filmen kan du se lige her:

  Samtidig er det en god ide at være opmærksom på Miljøstyrelsens 4 gode råd om korrekt fyring i brændeovn:

  • Tænd op fra toppen
  • Brug kun tørt træ
  • Sørg for rigeligt med luft.
  • Røgen skal være næsten usynlig

  Hvor forsvinder varmen hen?

  På billedet ser du en nyere gennemrenoveret bolig. Der, hvor boligen lyser mest op, er det sted, hvor der forsvinder mest varme. I dette tilfælde ses det tydeligt, at skinnerne rundt om garageportene er en synder, fordi de “lyser kraftigt op”. Det er dog helt normalt, at vi ser energien tabes den vej.

  Hvis du kigger længere mod venstre, ser du en mørk zone ved siden af boligen. Her er det varmepumpen, som trækker energi ud af luften for at opvarme boligen.

  Hos BC Energiservice har vi et termografikamera med i bilen, så vi har kan “læse” boligen. Med den kan vi bedre rådgive dig om energibesparelser. Samtidig kan vi også hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til din klimaskærm eller dine tekniske installationer.

   

  Spar 600 kr. hver fyringssæson

  655 kr. koster det at have en ældre cirkulationspumpe kørende i en fyringssæson. Når vi monterer varmepumper hos vores kunder, undersøger vi altid, om det er rentabelt at skifte cirkulationspumpen samtidig.

  Til sammenligning er eludgiften med en ny cirkulationspumpe til varmepumpen kun 55 kr. i en fyringssæson. Du opnår dermed en årlig besparelse på 600 kr., og cirkulationspumpen er tjent hjem på 3,3 år.

  Nøgletal

  Hos BC Energiservice har vi udviklet et nyt værktøj. Et værktøj, som giver dig et overblik over de vigtigste nøgletal i netop dit energiprojekt. Med denne hjælp kan du træffe din energibeslutning på et mere oplyst grundlag.

  Du kan altid forvente en god og solid rådgivning hos os.

  BC Energiservice hjælper dig på vej

  BC Energiservice er altid behjælpelige med at finde den bedste løsning til din energikilde. Vi er eksperter på området og vejleder, så det passer præcis til dine ønsker og behov. Sammen sikrer vi, at du får den varmepumpe, der bedst kan betale sig i forhold til dit forbrug og behov.

  Er du interesseret i at læse mere om varmepumper, køl 

   

   

  Fagfolk til opsætning af forskellige typer varmepumper i Jylland og på Fyn.

  Erfaren teknikker til service og reparation af oliefyr på Fyn og i Jylland.

  Teknisk montering og servicering af køleanlæg og kølerum i Jylland og på Fyn.

  Brug for et tilbud?

  Få et uforpligtende tilbud
   Ring på

   44 10 17 18